• Koekelare
  • Koekelare
  • Koekelare
  • Koekelare
  • Koekelare
N-VA Koekelare

U bent hier

Bij N-VA Koekelare gaat het om de {mensen niet om de postjes}

Op 12 oktober 2012

“Wij stellen vast dat wij met N-VA als eerste onze inhoudelijke partijpunten hebben bekend gemaakt via de pers en dat, toeval of niet, de meeste van onze punten ook verschijnen bij andere partijen. Sommige partijen al drie legislaturen aan de macht of in oppositie, begrijpen nu plots waar het om gaat bij N-VA Koekelare.”

“Bij ons gaat het om de {mensen niet om de postjes}. Nu begrijpt men plots dat er meer aandacht moet gaan naar ‘Veilige en nette buurten’, nu wil men een tegemoetkoming voor abonnementen voor gezinnen met schoolgaande jeugd, nu willen ze meer aandacht voor groen en bloemetjes in het straatbeeld. N-VA Koekelare stelt zich dan ook de vraag waarom heeft men drie legislaturen gewacht”, zo begint lijsttrekker Marc Devrome zijn opsomming.

Verspilling

“Hebben de andere partijen plots het licht gezien! Denken ze nu echt dat de burgers van Koekelare zo naïef zijn en blijven. Wel wij van N-VA, wij denken dat niet. Duizenden euro’s worden verspilt aan affiches, boekjes, kaartjes al dan niet met een receptje op. Inwoners worden bedolven onder papier, die ze dan nog eens zelf moeten sorteren en buiten zetten voor afhaling. Met deze duizenden euro’s konden heel wat bloemetjes aangeplant worden om de gemeente op te fleuren!”

“Natuurlijk zijn wij van N-VA niet heiliger dan de Paus en hebben wij ook affiches en kaartjes verdeeld in onze gemeente. Maar wij kunnen zeggen dat de campagne van N-VA Koekelare maximum 4.000 euro kost, wat voor ons al een groot bedrag is. Durven andere partijen ook hun kostprijs publiek maken? Ik denk van niet! Wij zijn er ook stellig van overtuigd dat men een stem niet koopt met een kaartje of een grootte affiche langs de straat. Een stem moet je verdienen en hopelijk verdienen wij er genoeg om in het nieuwe gemeentebestuur te mogen aantreden en daar met de verandering te beginnen”, vervolgt Marc Devrome.

“Wij van N-VA Koekelare beloven aan de inwoners van Koekelare om niet eerst vijf en een half jaar op onze lauweren te rusten en dan te moeten vast stellen dat we vlug enkele tientallen duizenden euro’s uit onze hoed zullen moeten toveren om snel nog een papierslag te moeten organiseren, kwestie van nog eens aan de macht te blijven. Voor N-VA Koekelare begint de campagne voor de verkiezingen 2018 op 15 augustus 2012, hopelijk kunnen we na 14 oktober 2012 meebesturen in Koekelare en onszelf langs deze weg bewijzen aan de mensen die voor ons gestemd hebben dat we hun stem waard waren en we deze in 2018 terug verdienen”, beklemtoond Devrome.

Verandering waarmaken

“Niemand is akkoord met het voorakkoord tussen CD&V en Open VLD, of er een akkoord is laat ik in het midden. Ook zijn sommige mensen niet akkoord met de manier van aanpak van SP.A tegenover de kopstukken van CD&V en Open VLD. Conclusie stem op N-VA en wij gaan de verandering in samenspraak met de inwoners van Koekelare waarmaken.”

“Voor alle duidelijkheid, wij van N-VA Koekelare hebben met geen enkele andere partij een voorakkoord getekend. Niettegenstaande sommige mensen dit durven luidop denken. Voor ons staan alle deuren open, de partij die het meest van ons programma helpt verwezenlijken is voor ons de beste partner om mee samen te werken na 14 oktober 2012”, gaat Marc Devrome verder.

“N-VA Koekelare trekt op 14 oktober 2012 bewust onafhankelijk naar de kiezer. Wij leggen ons deelnemen aan het gemeentelijk bestuur in de handen van de burgers van Koekelare. Het is de burger, en alleen de burger van Koekelare die zal beslissen of we kunnen deelnemen aan het bestuur of niet, hoe groot ons mandaat word beslist de kiezer. N-VA is de enige mogelijkheid voor verandering in onze gemeente, daarom vragen wij aan iedere burger van Koekelare: Stem op N-VA, stem op ‘De kracht van verandering’, besluit N-VA-lijsttrekker en kersvers politicus Marc Devrome.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is