N-VA Koekelare trekt naar verkiezingen met jonge kopvrouw Jolien Lootens

Op 17 april 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

   

Het bestuur van N-VA Koekelare pakt uit met 2 sterke dames op haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.

Claude Prinzie, voorzitter N-VA Koekelare: “Met een gigantische meerderheid besliste ons bestuur om Jolien Lootens aan te duiden als nieuwe kopvrouw van N-VA Koekelare. Jolien is een jong toptalent. Wij zijn erg blij dat zij de uitdaging aangaat om de leiding te nemen en samen met het bestuur onze partij verder uit te bouwen naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. ”

Jolien Lootens (Bovekerke):

Is 25 jaar en studeerde aan de KUL met diploma’s Master in de Rechten en Master na Master in het Notariaat. Zij is werkzaam bij een retailer als expansie manager.

Jolien heeft een politieke stamboom om U tegen te zeggen. Haar grootvader Etienne Lootens-Stael was Burgemeester van Koekelare van 1954-1971, eerst voor de Katholieke Partij, daarna voor de Volksunie. Hij was ook volksvertegenwoordiger voor de Volksunie van 1965-1972. Haar grootmoeder Maria-Magdalena Ampe was Schepen van Cultuur in Koekelare van 1977-1982.

Naast Jolien kiest ook Sofie Vanhoutte voor N-VA Koekelare.

Claude Prinzie: “Niet 1, maar 2 sterke dames die onze lijst versterken. Ook Sofie zal een prominente rol spelen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Beide dames zijn alvast overtuigd dat de verandering werkt in Koekelare en willen die verandering extra kracht bijzetten."

Sofie Vanhoutte (De Mokker):

Is 43 jaar en inclusiecoach bij VZW-Krijtlijn waarbij ze kinderen en jongeren met een handicap, workshops aanbiedt rond het (her)ontdekken van hun talenten.

Sofie is ook de auteur van de boeken “Sofie rolt door het leven” en “Boem!! Explodeer, Implementeer, Transformeer. Zij wordt ook wel eens "Fire on wheels" genoemd vanwege de wielen van haar rolstoel en haar ambitieuze kijk op de wereld.

Met deze nieuwe kopvrouw Jolien Lootens en met Sofie Vanhoutte kiest het N-VA bestuur resoluut voor deskundigheid, geloofwaardigheid en identiteit. Zo kunnen we sterk verder werken voor Koekelare, Zande, Bovekerke en De Mokker.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is